Svestrani i sigurnosni sustavi spremnika

Otprilike 60 godina iskustva čine nas pionirima kada je u pitanju sigurno skladištenje. Zbog toga smo u mogućnosti pružiti vam visokokvalitetnu paletu proizvoda za skladištenje i transport opasnih materijala koji će vam pružiti podršku u vašem svakodnevnom radu s tvarima opasnim za okoliš. Testiranim materijalima, najboljom izradom i tehničkom finoćom, naši proizvodi osiguravaju veliko i trajno zadovoljstvo.

Spremnici za sakupljanje opasnih materijala

Od stanica za prikup opasnih materijala do sigurnosnih spremnika za litijeve baterije, u našem asortimanu pronaći ćete sve što vam je potrebno kako bi vaši poslovi tijekom transporta i skladištenja bili sigurni.

Kanta za sprejeve

• Za sakupljanje i transportiranje praznih i djelomično ispražnjenih raspršivača

Kutija za fluorescentnih cijevi

• Izrađena od visokokvalitetnog PE

Mobile box

• Za sigurno skladištenje opasnih i fiksnih tereta grupe pakiranja II ili III

Mobilna kolica

• Za skladištenje opasnih materija

Kanta za odlaganje

• Idealna za krpe

Sustavi za skladištenje opasnih materijala i spremnici za prikupljanje dostupni su za široku paletu primjena. Spremnici za maziva UNI, MULTI, GT i Profi dizajnirani su za skladištenje čistog i istrošenog ulja. Mobilni spremnici za sakupljanje opasnog materijala i spremnici A1 za zapaljive tekućine. MOBILE BOX omogućuje nezagađeno skladištenje opasne krute robe pakirne skupine 2. Stanice za sakupljanje i stanice za opasne tvari omogućuju centralizirano i sigurno skladištenje širokog raspona spremnika i tekućina. Za rabljene automobilske akumulatore postoje posebne kutije za baterije izrađene od GRP-a i polietilena.

Narudžba

Želite naručiti određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vašu narudžbu šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket