Početna | Rezervoari i posude | Kutije za alat

Jedna CEMbox kutija - brojne prednosti

U CEMboxu je vaša roba za prijevoz u dobrim rukama. Dodatne pregrade i ladice za umetanje osiguravaju da alati, mali dijelovi i osjetljiva radna oprema ostanu sigurno i jasno na svom mjestu. Robusna konstrukcija izrađena od polietilena otpornog na koroziju jamči nosivost od 400 kilograma i štiti sadržaj od vanjskih utjecaja i neovlaštenog pristupa. Uz to, mali, pametni spremnik prepun je tehničkih usavršavanja kako bi vam rad u radionici bio ugodniji.

Kutije za alat

Praktične kutije od PE, GRP ili HDPE materijala, ovisno o vašim potrebama.

• Volumen:  150 – 750 l

• Volumen: 200 i 400 l

• Volumen: 300, 525 i 610 l

Cemo kutije za alat, vozilo i višenamjenske kutije koriste se za sigurno skladištenje i transport alata i malih dijelova. Kutija za vozilo sa mogućnošću zaključavanja izrađena je od PE te savršeno pristaje na kamione s ravnim platformama. Višenamjenske kutije od plastike ojačane staklenim vlaknima dostupne su u veličinama do 550 l i potpuno su otporne na vremenske utjecaje, što ih čini posebno izdržljivima. Serija Cembox dostupna je u različitim veličinama do 750 litara, kao i u verziji kolica za mobilnu upotrebu.

Narudžba

Želite naručiti određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vašu narudžbu šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket