Početna / Pumpe / Pumpe za kemikalije

Visoke performanse i zajamčena sigurnost

Isto vrijedi i za mala, srednja i velika poduzeća: bavljenje tekućinama i opasnim materijalima zahtijeva najveći oprez i brigu u svakoj industriji. Jedna kap koja zaluta brzo može dovesti ljude i okoliš u opasnost. Sigurno punjenje i doziranje, ekstrakcija i proporcionalnost goriva ili kemikalija zahtijevaju sisteme za točenje i pumpe visokih performansi.

CEMO nudi profesionalne ručne i električne pumpe za goriva, maziva i kemikalije koje su točno ugrađene u naše sigurnosne spremnike, što znači da jamče najvišu razinu performansi i optimalnu funkcionalnost. Za nas je certificirana sigurnost primarna briga više od 55 godina.

Pumpe za kemikalije

Pumpe za bačve i IBC

• Kompletni setovi pumpa za tekuće kemikalije

ECO-1

• Pumpe za kemikalije za bačve i IBC spremnike

Ručne pumpe

• Materijal: plastika, polipropilen i polietilen

Cemo dozatori za gorivo i pumpe za dizel, benzin, maziva, AdBlue® / DEF / ARLA 32 i kemikalije. Za male, srednje ili velike poljoprivredne objekte. Za brodare, građevinarske službe i taksi i autobusne kompanije. Svi imaju privatne punionice za koje trebaju odgovarajuće pumpe. Za male ili velike količine dizelskog goriva i mjenjača ili biljnog ulja. Od jednostavnih ručnih pumpi do dozatora goriva opremljenih tehnologijom transpondera za 120 korisnika.