Početna | Rezervoari i posude | Rezervoari za tekućine

Prvoklasni materijali i najviša kvaliteta za transportne i skladišne kontejnere

CEMO-ovi spremnici za transport i skladištenje izrađeni su od visokokvalitetnog GRP-a ili PE-a. Ti su materijali posebno dobri za skladištenje i transport tekućih materijala i udovoljavaju svim primjenjivim sigurnosnim standardima. Na primjer, plastika ojačana staklenim vlaknima ističe se izvrsnim korozijskim svojstvima, što je čini vrlo pogodnom za skladištenje opasnih materijala. Polietilen je također otporan na kiseline, ulja, vodu i lužine, što mu daje vrlo fleksibilan opseg primjene.

GRP spremnici

Svi Cemo GRP spremnici proizvedeni su najnovijim proizvodnim tehnikama. GRP spremnici imaju glatke površine s obje strane i imaju jednoličnu debljinu stijenke. U usporedbi s ostalim materijalima, ovi spremnici su i do 70% lakši. Prozirne stijenke spremnika povezane s materijalom omogućuju jednostavnu provjeru razine punjenja izvana. Šteta se uvijek može lako popraviti. Kako bi osigurali siguran transport, Cemo GRP spremnici se mogu po želji opremiti pregradama.

GRP sanduk spremnici

• Volumen: 300 – 15.550 L

GRP box spremnici

• Volumen: 200, 400 i 600 L

PE spremnici

Cemo PE spremnici izrađeni su od jednog komada visokokvalitetnog PE, otpornog na starenje i recikliranog materijala, proizvedenog metodom rotacije. Zbog dizajna u obliku kofera, oni su prostorno učinkoviti i imaju nisko težište za siguran transport. Integrirani su rukohvati, okovi za pričvršćivanje remena i pričvrsne prirubnice za izravnu montažu na platformu vozila. PE spremnici u obliku kutije dostupni su u veličinama od 125-600 litara.

PE kanistri

• Volumen: 60 – 500 L

PE sanduk spremnici

• Volumen: 600 – 3.000 L

PE box spremnici

• Volumen: 125 – 600 L

Cemo spremnici koriste se na gradilištima, u poljoprivredi, u vrtovima i u lokalnim zajednicama. Spremnici od GRP-a ili PE koriste se svugdje gdje je potrebno skladištenje i transport vode i gnojiva. Dostupne su i inačice spremnika ovalnog oblika, kofera i kutije do 15.500 litara; oni su u potpunosti sastavljeni s motornim pumpama i kolutima za crijevo i djeluju kao mobilni sustavi za navodnjavanje.

Narudžba

Želite naručiti određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vašu narudžbu šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket