PumpePumpe za vodu

Visoke performanse i zajamčena sigurnost

Isto vrijedi i za mala, srednja i velika poduzeća: bavljenje tekućinama i opasnim materijalima zahtijeva najveći oprez i brigu u svakoj industriji. Jedna kap koja zaluta brzo može dovesti ljude i okoliš u opasnost. Sigurno punjenje i doziranje, ekstrakcija i proporcionalnost goriva ili kemikalija zahtijevaju sisteme za točenje i pumpe visokih performansi.

CEMO nudi profesionalne ručne i električne pumpe za goriva, maziva i kemikalije koje su točno ugrađene u naše sigurnosne spremnike, što znači da jamče najvišu razinu performansi i optimalnu funkcionalnost. Za nas je certificirana sigurnost primarna briga više od 55 godina.

Pumpe za vodu

Motorna pumpa

• Motorne pumpe s benzinskim motorom

Cematic Blue

• Samousisne plastične membranske pumpe

Potopna pumpa

• Potopna centrifugalna pumpa

Cemo dozatori za gorivo i pumpe za dizel, benzin, maziva, AdBlue® / DEF / ARLA 32 i kemikalije. Za male, srednje ili velike poljoprivredne objekte. Za brodare, građevinarske službe i taksi i autobusne kompanije. Svi imaju privatne punionice za koje trebaju odgovarajuće pumpe. Za male ili velike količine dizelskog goriva i mjenjača ili biljnog ulja. Od jednostavnih ručnih pumpi do dozatora goriva opremljenih tehnologijom transpondera za 120 korisnika.

Narudžba

Želite naručiti određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vašu narudžbu šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket