Svestrani i sigurni sustavi regala tvrtke CEMO

Otprilike 60 godina iskustva čine nas pionirima kada je u pitanju sigurno skladištenje. Zbog toga smo u mogućnosti pružiti vam visokokvalitetnu paletu malih regala, nosače za bačve i nosače za opasne tvari koji će vam pružiti podršku u vašem svakodnevnom radu s tvarima opasnim za okoliš. Testiranim materijalima, najboljom izradom i tehničkom finoćom, naši proizvodi osiguravaju veliko i trajno zadovoljstvo.

Fleksibilni regali za male kanistre i bačve od 60 L

Naši regali za male spremnike i bačve mogu se koristiti na razne načine u skladu s vašim zahtjevima. Oni nude prostor za dvije bačve od 60 litara ili za dvije razine za odlaganje malih kanistara. Uvijek je uključena GRP tankvana zapremine 65 litara. Bez obzira na to kako koristite ove regale, s CEMO-om ste uvijek na sigurnoj strani.

Tip regala 120

• Za male kanistre i bačvu od 60 L

Tip regala 360

• Za male kanistre ili za 6 x 60 L bačve

Tip regala 540

• Za male kanistre ili za 12 x 60 L bačve

Regali velike nosivosti za bačve

Naši vruće pocinčani regali za bačve doista su impresivni zahvaljujući svojoj jednostavnoj i brzoj montaži. Oni su univerzalno primjenjivi, vrlo otporni i podložni minimalnom pregledu. Regali za pravilno skladištenje bačvi i ostalih spremnika te uštedu prostora dostupni su u tvrtki CEMO s koritima otpornim na koroziju od čelika ili GRP-a. S prikladnim nosačima za bačve, mogu se koristiti i za spremanje bačvi od 200 litara.

Tip regala 400

• Za 4 x 60 L bačve ili 2 x 200 L bačve

Tip regala 800

• Za 6 x 60 L bačve ili 4 x 200 L bačve

HazMat regali

Regali za opasne materijale koriste se u mnogim područjima. CEMO ima regale za opasne materijale koji udovoljavaju vašim zahtjevima i svim propisima. Odaberite veličinu i varijantu za svoje potrebe iz našeg opsežnog asortimana. Kao modularni sustav, naši se regali mogu prema potrebi proširiti. Podesive razine skladištenja, svestrane police i ladice za police također omogućuju sigurno skladištenje malih kanistara.

HazMat paletni regali

• S PE tankvanama

Ekološki/HazMat regali

• S Z-40.22-388 odobrenjem

Cemo nudi široku paletu regala za pravilno skladištenje bačvi i ostalih spremnika. Svi regali za bačve i opasne tvari potpuno su pocinčani i jednostavni za montažu. Regali za bačve imaju GRP tankvane otporne na koroziju, a regali za opasne tvari mogu se proširiti pomoću dodatnih jedinica. Na svakoj se razini može pohraniti do 200 kg tereta.

Narudžba

Želite naručiti određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vašu narudžbu šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket