Rezervoari za benzin

HomeRezervoari za gorivoRezervoari za benzin

Rezervoari za benzin

CEMO Ex0 kanisteri

Kanisteri za benzin

Volumen: 10, 20 L

CEMO kanister

Kanister za benzin

Volumen: 25 L

CEMO kolica

Kolica za benzin

Volumen: 53 L

CEMO Ex0 kolica

Kolica za benzin

Volumen: 60, 95 L

CEMO KS MOBIL Easy

Rezervoar za benzin

Volumen: 120 L

CEMO KS MOBIL Easy

Rezervoar za benzin

Volumen: 190 L

CEMO KS MOBIL Easy

Rezervoar za benzin

Volumen: 330 L

Propisi za prijevoz i skladištenje benzina slični su propisima za dizel gorivo, ali ipak u nekim dijelovima su nešto stroži. Osnova za strože propise je zato, jer benzin spada u viši stupanj zaštite voda i zbog niske točke zapaljenja. Rezervoari volumena iznad 200 litara moraju imati dvostruku stjenku, te moraju biti otporni na tlak kod eksplozije ili moraju biti opremljeni za zaštitom od ulaska plamena u rezervoar.

Od šumarstva i poljoprivrede do gradnje i uređenja okoliša, mnoge branše rade sa malim uređajima opremljenim benzinskim motorima koje treba napuniti gorivom na licu mjesta. Sva kolica za gorivo i KS Mobil Easy imaju patentirani umetak za zaštitu od eksplozije. Spremnici su izrađeni od elektroprovodljivog visoko umreženog polietilena radi zaštite od statičkog pražnjenja. Serija KS Mobil za tešku uporabu, sa 90-980 L, izrađena je od čelika i ima spremnik otporan na eksploziju.

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket