Nagrada TOP 100: Ranga Yogeshwar odaje priznanje CEMO-u

Čestitke na Njemačkom summitu malih i srednjih poduzeća: Ranga Yogeshwar čestita tvrtki CEMO GmbH iz Weinstadta na dodjeli nagrade TOP 100.

Nagrada TOP 100: Ranga Yogeshwar odaje priznanje CEMO-u

Čestitke na Njemačkom summitu malih i srednjih poduzeća: Ranga Yogeshwar čestita tvrtki CEMO GmbH iz Weinstadta na dodjeli nagrade TOP 100.

Početna | Nagrada TOP 100: Ranga Yogeshwar odaje priznanje CEMO-u

Svečana dodjela nagrada u sklopu summita održana je u petak, 23. lipnja u Augsburgu za sve srednje velike tvrtke koje su početkom godine dobile nagradu TOP 100. Znanstveni novinar natjecanje u inovacijama koje se održava 30. put prati kao mentor. U procesu znanstvenog odabira, CEMO je impresionirao u klasi veličine C (više od 200 zaposlenika), posebno u kategoriji “uspjeh inovacija”.

U portretu TOP 100 poduzeća objavljenom povodom dodjele nagrade stoji (izvadak):

Obiteljsko poduzeće, koje je sada u vlasništvu druge generacije, osnovao je Erhard Mödinger. Imao je ideju zamijeniti teške drvene sanduke za berbu grožđa i drvene bačve za vino koje su zahtjevne za održavanje laganim i izdržljivim plastičnim spremnicima. Ova ideja o proizvodu zaživjela je i stvorila kompetenciju za nove proizvode, u početku spremnike za lož ulje izrađene od plastike. Tvrtka sada uglavnom proizvodi spremnike za skladištenje i transport goriva za potrebe poduzeća, kao i spremnike za opasne tvari – i stalno se dalje razvija na tim poljima. “Ako samo kopirate, ne stvarate nikakvu dodanu vrijednost. Naš cilj je prepoznati tržišne trendove u ranoj fazi, analizirati probleme i razviti inovativna rješenja,” objašnjava generalni direktor Eberhard Manz. Sa svojim lokacijama u Weinstadtu, Schnelldorfu (Bavarska) i Francuskoj, CEMO se u proteklih 60 godina razvio u jednu od najvažnijih tvrtki kada je riječ o sigurnom skladištenju, transportu i točenju. Poseban fokus je na sustavima točenja goriva i skladištenju opasnih tvari (W-Safe/zaštita od vode, Li Safe/sigurnost baterija i F-Safe/zaštita od požara).

Saznaj više

Shopping Basket