CEMO dobiva nagradu TOP 100

CEMO GmbH iz Weinstadta u blizini Stuttgarta impresionirao je svojim inovativnim kvalitetama i dobio nagradu TOP 100 2023.

CEMO dobiva nagradu TOP 100

CEMO GmbH iz Weinstadta u blizini Stuttgarta impresionirao je svojim inovativnim kvalitetama i dobio nagradu TOP 100 2023.

Početna | CEMO dobiva nagradu TOP 100

Uspješno sudjelovanje u natjecanju za inovacije Ranga Čestitke novinara Yogeshwara

Ovu nagradu dobivaju samo posebno inovativna poduzeća srednje veličine. Dana 23. lipnja, znanstveni novinar Ranga Yogeshwar osobno će čestitati CEMO-u na ovom uspjehu na dodjeli nagrada u Augsburgu. Yogeshwar prati natjecanje u inovacijama kao mentor.

Natječaj se temelji na znanstvenom selekcijskom procesu. U ime compamedia, organizatora usporedbe, istraživač inovacija prof. dr. Nikolaus Franke sa Sveučilišta za ekonomiju i poslovanje u Beču i njegov CEMO tim na temelju više od 100 kriterija iz pet kategorija: top menadžment koji promiče inovacije, inovacijska klima , inovativni procesi i organizacija, vanjska orijentacija/otvorena inovacija i inovacijski uspjeh. Posebno je važno jesu li inovacije poduzeća samo slučajnost ili su sustavno planirane i stoga ponovljive u budućnosti.

CEMO je po prvi put jedan od najboljih inovatora. Grupa CEMO s 300 zaposlenih vodeća je europska tvrtka u području profesionalnih sustava spremnika i kontejnera. Proizvodi se koriste u industrijskim poduzećima, općinama, građevinskim poduzećima i poljoprivrednim poduzećima. Tvrtka nudi održiva rješenja za sigurno skladištenje i transport opasnih tvari radi zaštite ljudi i okoliša. Sa svojim lokacijama u Weinstadtu, Schnelldorfu (Bavarska) i Francuskoj, CEMO se u proteklih 60 godina razvio u jednu od najvažnijih tvrtki kada je riječ o sigurnom skladištenju, transportu i točenju. Poseban fokus je na sustavima točenja goriva i skladištenju opasnih tvari (W-Safe/zaštita od vode, Li-Safe/sigurnost baterija i F-Safe/zaštita od požara). Tijekom proteklih 14 godina prodaja je kontinuirano rasla s 24 milijuna eura na 66 milijuna eura. U segmentu Li-Safe (sigurno skladištenje baterija) prodaja se gotovo udvostručila u 2022. Ukupna prodaja porasla je za 18% na 66 milijuna eura u 2022. Rekordna ulaganja od 8 milijuna eura planirana su za 2023.

“TOP 100 govori o pitanju koliko je važan cilj inovacije u tvrtki,” kaže prof. dr. Nikolaus Franke, znanstveni direktor natjecanja. “Dominiraju li rutine i navike ili je tvrtka sposobna propitivati ono što već postoji, razmišljati kreativno i na nove načine i to uspješno nametnuti na tržištu.”

23. lipnja svi vrhunski inovatori iz klase 2023. okupit će se u Augsburgu na ceremoniji dodjele nagrada na njemačkom SME Summitu. Ranga Yogeshwar osobno će im čestitati na uspjehu u TOP 100.

Saznaj više

Shopping Basket