HomeRezervoari i stanice za točenjeDizelCEMO UNI rezervoar za dizel

CEMO UNI

Rezervoar za dizel

CEMO UNI rezervoar za dizel je visokokvalitetni spremnik dizajniran za sigurno skladištenje dizela i biodizela. Izrađen je od HDPE-a (visokog gustoćnog polietilena) i dolazi s integriranim pocinčanim čeličnim omotačem, te baznom paletom koja omogućava jednostavno premještanje i postavljanje.

Standardna oprema ovog rezervoara uključuje mjerač sadržaja koji omogućava jednostavno praćenje razine goriva, vizualni detektor curenja za brzu detekciju bilo kakvog propuštanja, te integrirane ručke za nošenje koje olakšavaju transport i manipulaciju spremnikom.

Iako rezervoar ne dolazi s pumpom, njegova funkcionalnost je proširena mogućnošću skladištenja i distribucije dizela i biodizela, bez potrebe za dodatnim omotačem, čak i u područjima koja su zaštićena od vode. Certificiran je za unutarnju instalaciju, što znači da se može sigurno koristiti unutar zatvorenih prostora.

Može se puniti mlaznicom za distribuciju, osim modela UNI-Tank kapaciteta 1500 litara. Niska ukupna visina rezervoara, do 1000 litara, omogućava jednostavno korištenje bez potrebe za dodatnim stepenicama, što dodatno povećava praktičnost i sigurnost korištenja.

CEMO UNI rezervoar je idealan izbor za sve koji traže pouzdano i sigurno rješenje za skladištenje dizela i biodizela unutar zatvorenih prostora.

CEMO UNI

Rezervoari za dizel

UNI-Tank 400 L

Šifra: 7979

Certifikat: Z-40.21-365

Dimenzije (DxŠxV): 73 x 70 x 117 cm

Težina cca.: 50 kg

UNI-Tank 750 L

Šifra: 7379

Certifikat: Z-40.21-288

Dimenzije (DxŠxV): 98 x 77 x 142 cm

Težina cca.: 66 kg

UNI-Tank 1000 L

Šifra: 7380

Certifikat: Z-40.21-288

Dimenzije (DxŠxV): 128 x 77 x 142 cm

Težina cca.: 89 kg

UNI-Tank 1500 L

Šifra: 7881

Certifikat: Z-40.21-432

Dimenzije (DxŠxV): 163 x 77 x 185 cm

Težina cca.: 151 kg


CEMO UNI

Osnovni paket 1000 L

Šifra: 8683

CEMO UNI rezervoar za dizel kapaciteta 1000 litara, dolazi u osnovnom paketu koji uključuje sve što vam je potrebno za sigurno i učinkovito skladištenje i distribuciju dizela. Ovaj visokokvalitetni spremnik izrađen je od izdržljivih materijala i dizajniran je za dugotrajnu upotrebu.

UNI spremnik kapaciteta 1000 litara pruža dovoljno prostora za skladištenje dizela, što ga čini idealnim za različite primjene. Pumpa od 230 V, s učinkovitošću od približno 30 L/min, osigurava brzo i pouzdano punjenje i pražnjenje spremnika. Priključni kabel duljine 4 metra omogućuje fleksibilno postavljanje i povezivanje, dok crijevo duljine 6 metara može biti podijeljeno na usisno i ispusno crijevo, pružajući dodatnu fleksibilnost i jednostavnost korištenja. Usisni filter osigurava čistoću goriva i štiti sustav od nečistoća, a automatska mlaznica omogućava preciznu i sigurnu distribuciju dizela.

Dodatna oprema uključuje K 24 digitalni mjerač protoka, koji omogućava precizno praćenje količine distribuiranog goriva, što dodatno povećava efikasnost i kontrolu tijekom korištenja.

CEMO UNI rezervoar za dizel je idealno rješenje za sve koji traže pouzdan i učinkovit sustav za skladištenje i distribuciju dizela. Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu i jednostavnosti korištenja, ovaj rezervoar je savršen izbor za različite industrijske i komercijalne primjene.


CEMO UNI

Osnovni paket Premium 1000 L

Šifra: 10239

CEMO UNI rezervoar za dizel s osnovnim paketom Premium kapaciteta 1000 litara pruža sve što je potrebno za sigurno i učinkovito skladištenje i distribuciju dizela. Opremljen visokokvalitetnom samozatječivom pumpom od 230 V koja pumpa dizel brzinom od cca 50 L/min, ovaj sustav osigurava brzo i pouzdano punjenje.

Priključni kabel duljine 4 metra i usisno crijevo s povratnim ventilom omogućuju jednostavno postavljanje i fleksibilno korištenje, dok automatska mlaznica i nosač za mlaznicu osiguravaju sigurnu i preciznu distribuciju goriva. Stezaljka za crijevo dodatno osigurava stabilnost i sigurnost cijelog sustava.

Za dodatnu preciznost i kontrolu, paket uključuje K 33 mjerač protoka te električni mjerač protoka FMT 3/50, omogućujući detaljno praćenje količine distribuiranog goriva. Ovaj sveobuhvatni sustav idealan je za sve vaše potrebe skladištenja i distribucije dizela, pružajući sigurnost, učinkovitost i jednostavnost korištenja.

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket