HomeRezervoari i stanice za točenjeDizelCEMO CUBE rezervoar za dizel 7500 L

CEMO CUBE

Rezervoar za dizel 7500 L

CEMO CUBE rezervoar za dizel kapaciteta 7500 litara je vrhunsko rješenje za sve vaše potrebe za skladištenjem i distribucijom dizela. Ovaj rezervoar dolazi s osnovnom i premium verzijom sustava za distribuciju dizela, koji je u postupku dobivanja općeg certifikata inspekcije konstrukcije (br. Z-40.21-565).

Rezervoar je dvostruki (bunded) što pruža dodatnu sigurnost i ima uređaj za detekciju curenja koji uključuje vizualni i akustični alarm, osiguravajući da odmah budete upozoreni na bilo kakvo curenje. Priključak za punjenje opremljen je priključkom za cisternu, izolacijskim ventilom i senzorom za sprječavanje prelijevanja kako bi se spriječilo prelijevanje tijekom punjenja.

Za jednostavno praćenje razine goriva, rezervoar ima ventilaciju i mjerač sadržaja. Usisno crijevo i tiha, ali snažna potopna pumpa CENTRI SP 80 (230 V, 80 L/min) osiguravaju brzo i učinkovito punjenje.

Nova automatska mlaznica A80 fastfill (brzo punjenje) omogućava brzo punjenje, čak i za osobne automobile, a dolazi s integriranim držačem mlaznice za jednostavno skladištenje. Čvrsti, zaključivi ormarić za pumpu i poklopac koji služi kao zaštita od vremenskih uvjeta dodatno povećavaju praktičnost i sigurnost.

CEMO CUBE rezervoar je certificiran za vanjsku instalaciju i dolazi potpuno sastavljen, što olakšava instalaciju i upotrebu. Udoban i ergonomski dizajn omogućava lako rukovanje i optimalno korisničko iskustvo.

Ovaj rezervoar je idealan za sve vaše potrebe za skladištenjem i distribucijom dizela, pružajući sigurnost, učinkovitost i dugotrajnost.

CEMO CUBE

Rezervoari za dizel 7500 L

Outdoor Basic

Dostupan od jeseni 2024

Oprema: 6 m crijevo za točenje DN 25 s držačem crijeva, pumpa Centri SP 80, s ormarićem za opremu

Vanjske dimenzije (ŠxDxV): 245 x 295 x 225 cm

Težina cca.: 400 kg

Outdoor Premium

Dostupan od jeseni 2024

Oprema: mjerilo K33, filtar sa separatorom vode, zakretni kolut za crijevo s crijevom od 8 m DN 25, s ormarićem za opremu

Vanjske dimenzije (ŠxDxV): 245 x 295 x 225 cm

Težina cca.: 430 kg

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket