Mobilni rezervoari i stanice za točenje benzina

Propisi za prijevoz i skladištenje benzina slični su propisima za dizel gorivo, ali ipak u nekim dijelovima su nešto stroži. Osnova za strože propise je zato, jer benzin spada u viši stupanj zaštite voda i zbog niske točke zapaljenja. Rezervoari volumena iznad 200 litara moraju imati dvostruku stjenku, te moraju biti otporni na tlak kod eksplozije ili moraju biti opremljeni za zaštitom od ulaska plamena u rezervoar.

Mobilni rezervoari i stanice za točenje benzina

Naši mobilni i stacionarni sustavi spremnika za benzin mogu vam jamčiti skladištenje i rukovanje benzinom za unutarnju i vanjsku upotrebu u skladu s vašim zahtjevima. Uz visokokvalitetne, testirane materijale i pametne CEMO dodatke, kupci se oslanjaju na nas u cijelom svijetu. Za našu tvrtku “Made in Germany” pitanje sigurnosti je na prvom mjestu. Saznajte više o našim sigurnim sustavima za gorivo za benzinske motore – i o CEMO-u.

KS Mobile Easy

• Volumen: 120, 190 i 330 L

Kolica za benzin

• Volumen: 60 i 95 L

Kanisteri

• Volumen: 5 do 25 L

KS Mobile horizontalan

• Volumen:  90, 200 i 300 L

KS Mobile uspravan

• Volumen: 400, 600 i 980 L

Od šumarstva i poljoprivrede do gradnje i uređenja okoliša, mnoge branše rade sa malim uređajima opremljenim benzinskim motorima koje treba napuniti gorivom na licu mjesta. Sva kolica za gorivo i KS Mobil Easy imaju patentirani umetak za zaštitu od eksplozije. Spremnici su izrađeni od elektroprovodljivog visoko umreženog polietilena radi zaštite od statičkog pražnjenja. Serija KS Mobil za tešku uporabu, sa 90-980 L, izrađena je od čelika i ima spremnik otporan na eksploziju.

Narudžba

Želite naručiti određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vašu narudžbu šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket