HomeRezervoari za gorivoRezervoari za ulja i mazivaCEMO MOBIL Easy rezervoar za maziva 200 L

CEMO MOBIL Easy

Rezervoar za maziva 200 L

CEMO MOBIL Easy rezervoar za maziva od 200 litara predstavlja idealno rješenje za punjenje vozila čistim motornim, mjenjačkim i hidrauličkim uljima na gradilištima ili u terenskim uvjetima. Ovaj rezervoar je izrađen od jednokrevetnog polietilena i dizajniran je tako da omogućuje jednostavno i sigurno transportiranje i upotrebu. Rezervoar posjeduje utore za gurtne za pričvršćivanje tijekom transporta, što osigurava njegovu stabilnost i sigurnost. Integrirani držač za mlaznicu omogućuje praktično odlaganje mlaznice kada nije u uporabi. Filler vrat DN 100 opremljen je poklopcem i ventilom za odzračivanje s tlakom za oslobađanje, što omogućuje jednostavno punjenje i sprječava stvaranje prekomjernog pritiska unutar spremnika.

Rezervoar je opremljen ugrađenim utorima za viljuškare i ručkama za lakši transport i manipulaciju. Samousisna električna zupčasta pumpa od 12 V može isporučiti ulje brzinom od 10 litara u minuti, uz maksimalni tlak isporuke od 4 bara. Pumpa je prikladna za ulja viskoznosti do 600 cSt, a dolazi s priključnim kabelom duljine 4 metra opremljenim krokodilskim stezaljkama. Uz to, rezervoar je opremljen isporučnim crijevom duljine 4 metra i uljnom mlaznicom, što omogućuje jednostavnu i preciznu distribuciju ulja. Ovaj mobilni rezervoar je izdržljiv, praktičan i idealan za sve vaše potrebe punjenja maziva na terenu.

CEMO MOBIL Easy

Rezervoar za maziva 200 L

Verzija #1

Šifra: 10752

Oprema: s pumpom 12 V i pištoljem za doziranje ulja

Dimenzije (DxŠxV): 80 x 60 x 59 cm

Težina cca.: 31 kg

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket