Kolica VISCOTROLL

Kolica za ulje

Prijenosna kolica VISCOTROLL idealan su kompaktni sustav za podmazivanje i distribuciju ulja u svim situacijama gdje je potrebno pomicanje bačve unutar radionice. Zahvaljujući električnom napajanju, sustav se može priključiti na bilo koju vrstu utičnice, bez potrebe za dovodom komprimiranog zraka. Jedinica sadrži samousisnu zupčastu pumpu koja osigurava konstantan volumen distribucije te ravnomjeran, bezpulsni i tihi protok. Integrirani mjerač protoka s prikazom na mlaznici omogućava precizno mjerenje i kontrolu količine distribuirane tekućine.

Pumpa za mazivo Viscomat 200/2 predstavlja zupčastu pumpu koja omogućava visok volumen distribucije pri visokim pritiscima, bez pulsacija, uz ravnomjeran protok. Kućište pumpe izrađeno je od lijevanog aluminija, a zupčanici su izrađeni od sinteriranog čelika s posebno dizajniranim unutarnjim profilom. Mehanička brtva nalazi se na osovini motora i dostupna je sa strane pumpe. Integrirana zaobilazna linija unutar kućišta pumpe dodatno poboljšava njezinu učinkovitost. Ova pumpa je prikladna za ulja viskoznosti do 2000 cSt, što odgovara SAE 140 pri 20 °C, čineći je izuzetno svestranom i pouzdanom za različite primjene.

Kolica za bačve na kotačima izrađena su od čeličnih cijevi i opremljena držačem za mlaznicu, držačem za crijevo i posudom za kapanje. Sustav uključuje samousisnu pumpu s priključenim asinkronim motorom od 230 V AC s samoventilacijom (zaštitna kategorija IP 55), usisno crijevo 1″ s nožnim ventilom i filtrom, tlačno crijevo dužine 4 m i promjera ½”, mlaznicu s fleksibilnim krajem te automatski ventil bez kapanja.

Ova prijenosna kolica VISCOTROLL pružaju sve što je potrebno za učinkovitu i preciznu distribuciju ulja u radionici, bez potrebe za stalnim izvorom komprimiranog zraka.

Kolica VISCOTROLL

Kolica za ulje

Viscotroll 200/2

Šifra: 7910

Opis: s mjeračem protoka K 400

Težina cca.: 35 kg

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket