Prijenosna kolica Chem

Kolica za kemikalije 130 L

Prijenosna kolica Chem kapaciteta 130 litara savršena su za siguran i praktičan prijenos tekućih kemikalija iz skladišta do mjesta distribucije unutar prostora. Ova kolica su potpuno mobilna, što omogućava veliku fleksibilnost i efikasnost u radu. Spremnik kapaciteta 130 litara izrađen je od visokokvalitetnog polietilena te posjeduje integrirane ručke i držač za mlaznicu, što olakšava rukovanje i upotrebu.

Prozirni spremnik omogućava pregled razine tekućine zahvaljujući skali za mjerenje napunjenosti. Nisko težište kolica osigurava stabilnost tijekom korištenja, a integrirano pumpno korito omogućava gotovo potpuno pražnjenje spremnika. Kolica su opremljena s četiri zakretna kotača promjera 100 mm, od kojih dva imaju rotaciju i kočnicu za dodatnu stabilnost. Poklopac s navojem je smješten u sredini spremnika i ima otvor s unutarnjim navojem od 2″ BSP, što omogućava ugradnju električne ili ručne pumpe za bačve duljine 1.000 mm.

Ova kolica su idealna za upotrebu u okruženjima gdje je potrebno sigurno i učinkovito rukovanje tekućim kemikalijama.

Prijenosna kolica Chem

Kolica za kemikalije 130 L

Chem 130 L

Šifra: 11547

Opis: bez pumpe

Dimenzije (DxŠxV): 50 x 75 x 101 cm

Težina cca.: 20 kg

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket