Prijenosna kolica

Kolica za ulje 130 L

Prijenosna kolica za ulje kapaciteta 130 litara su savršeno rješenje za transport i samostalno punjenje svježeg motornog, mjenjačkog i hidrauličkog ulja u radionici. Ova kolica su potpuno mobilna i bez potrebe za kablovima, što omogućava veliku fleksibilnost u radu. Spremnik kapaciteta 130 litara izrađen je od visokokvalitetnog polietilena i opremljen je integriranim ručkama za lakše rukovanje. Nisko težište osigurava stabilnost tijekom korištenja.

Spremnik ima grlo za punjenje s integriranom ventilacijom, kao i pokazivač razine sadržaja. Integrirano pumpno korito omogućava gotovo potpuno pražnjenje spremnika. Kolica su opremljena s četiri upravljačka kotača promjera 100 mm, od kojih dva imaju rotaciju i kočnicu za stabilnost. Kolica su također opremljena držačem za pištolj za točenje, kao i samousisnom zupčastom pumpom s kapacitetom od 2,5 L/min i maksimalnim tlakom isporuke od 4 bara. U kompletu dolaze i baterija i punjač, pištolj za točenje ulja te crijevo za točenje duljine 2 metra, prikladno za ulja s viskozitetom do maksimalno 2.000 cSt.

Ova kolica su idealna za uporabu u radionicama gdje je potrebna mobilnost i efikasnost pri rukovanju različitim vrstama ulja.

Prijenosna kolica

Kolica za ulje 130 L

Verzija s baterijom

Šifra: 11546

Protok pumpe: 6 L/min

Kapacitet baterije: 4 Ah

Maks. volumen (litre) po punjenju baterije: 120

Dimenzije (DxŠxV): 50 x 75 x 101 cm

*Punjač i baterija uključeni

Verzija bez baterije

Šifra: 11676

Protok pumpe: 6 L/min

Dimenzije (DxŠxV): 50 x 75 x 101 cm

*Isporučuje se bez punjača ili baterije – koristite vlastitu CAS bateriju

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket