CEMO kolica

Kolica za benzin 53 L

CEMO kolica za benzin kapaciteta 53 litara pružaju praktično i sigurno rješenje za transport goriva. Ova kolica su UN certificirana za transport goriva, što znači da zadovoljavaju međunarodne standarde sigurnosti i kvalitete. Kolica su izrađena od visokokvalitetnog HD-PE materijala (visokogustoćni polietilen), što ih čini izdržljivim i otpornim na kemikalije. Kolica su opremljena kotačima i ručkom, što omogućuje jednostavno manevriranje i transport goriva.

Kolica dolaze s mlaznicom za točenje koja ima ručnu pumpu s protokom od 7,5 litara po minuti, što omogućava brzo i učinkovito punjenje. Mlaznica je opremljena sigurnosnim mehanizmom za zaključavanje, što dodatno povećava sigurnost prilikom korištenja. Fleksibilno crijevo za isporuku duljine 3 metra osigurava jednostavno i precizno točenje goriva.

Kolica su opremljena unutarnjim pregradama koje osiguravaju stabilnost tekućine tijekom transporta. Imaju i dva zaporna ventila za bezbrižno uklanjanje crijeva za isporuku. Integrirane ručke i utori omogućuju jednostavno pričvršćivanje kolica pomoću vezica s mehanizmom za zatezanje tijekom transporta, čime se osigurava dodatna sigurnost. Kolica su opremljena otvorima za punjenje s integriranim ventilom, što omogućuje jednostavno i sigurno punjenje kanistera.

CEMO kolica za benzin od 53 litara idealno su rješenje za sve koji trebaju siguran, praktičan i pouzdan način za transport i skladištenje goriva. Sa svojim naprednim značajkama i visokim sigurnosnim standardima, ova kolica pružaju vrhunsku kombinaciju funkcionalnosti i sigurnosti.

CEMO kolica

Kolica za benzin 53 L

Kolica za benzin 53 L

Šifra: 10047

Dimenzije (DxŠxV): 87 x 42 x 33 cm

Težina cca.: 9 kg

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket