HomeRezervoari za gorivoRezervoari za dizelCEMO CUBE Slimline rezervoar za dizel 2000 L

CEMO CUBE Slimline

Rezervoar za dizel 2000 L

CEMO CUBE Slimline rezervoar za dizel kapaciteta 2000 litara savršeno je rješenje za sigurno i učinkovito skladištenje i distribuciju dizela. Ovaj rezervoar dolazi s paketom za vanjsku sigurnost i posjeduje certifikat opće građevinske inspekcije br. Z-40.21-593, što ga čini prikladnim za vanjsku instalaciju, čak i u područjima za zaštitu voda.

Rezervoar je dvostruko zidani, što dodatno povećava sigurnost skladištenja goriva. Vizualni detektor curenja omogućuje stalni nadzor nad stanjem rezervoara, čime se osigurava da nema curenja goriva. Ovaj model je posebno certificiran za vanjsku instalaciju bez potrebe za dodatnim uređajima za detekciju curenja.

CUBE Slimline rezervoar dolazi s dodatnim paketom za vanjsku instalaciju koji uključuje samo-usisnu pumpu kapaciteta oko 50 litara u minuti, radnog napona 230 V, što omogućuje brzo i učinkovito punjenje goriva. Mehanički mjerač protoka omogućuje precizno praćenje količine distribuiranog goriva, dok automatska mlaznica olakšava rukovanje i osigurava preciznu distribuciju.

Produžno crijevo od 4 metra DN 19 omogućuje fleksibilnost pri punjenju različitih vozila ili spremnika, a cijeli sustav je instaliran unutar zaštitnog kućišta, što dodatno povećava sigurnost i zaštitu od vanjskih utjecaja.

Ovaj potpuno sastavljen sustav spreman je za upotrebu odmah po isporuci, čime se osigurava maksimalna praktičnost i sigurnost prilikom skladištenja i distribucije dizela.

CEMO CUBE Slimline

Rezervoar za dizel 2000 L

Slimline paket

Šifra: 11682

Vanjske dimenzije (ŠxDxV): 86 x 212 x 211 cm

Težina cca.: 210 kg

Zanima me

Zanima vas određeni proizvod? Ispunite formu i upišite šifru proizvoda. Kada zaprimimo vaš upit, šaljemo vam službenu ponudu. Nazovite nas na 042 379 479 za dodatna pitanja.

Shopping Basket